Ons zomerconcert Mysteria Millina is achter de rug.   Bedankt aan alle helpers, muzikanten, koorleden en alle aanwezigen

 

MysteriaMillina_HarmonieMillen2019

100 jaar geleden. Een moord in Millen… Maar nog steeds geen dader bekend. Geen directe bewijzen maar wel veel onduidelijke aanwijzingen… Was het de boer met zijn schop? Of de woede van zijn vrouw na het ontdekken van zijn affaire? Of een afrekening van de soldaat aan het Beurebeumke?

Jullie hulp is nodig om dit eeuwenoud raadsel eindelijk op te lossen tijdens ons zomerconcert: Mysteria Millina op zaterdag 6 juli 2019 om 20u. Dit concert vindt plaats op de binnenkoer van de kasteelhoeve Coenegrachts-Purnal (Kattestraat Millen – langs De Waterburcht). Bij slecht weer zal het concert doorgaan in het PCC van Millen.

Naast onze eigen harmonie o.l.v. Ralf Schreurs, zal er ook een gastoptreden zijn van Pop on the Rocks o.l.v. Cindy Willems. Pop on the Rocks is een swingend popkoor dat nieuwe en oude hits in een verrassend meerstemmig kleedje brengt. Het geheel wordt gepresenteerd door Jeroen Bellings.

Voorverkoopkaarten verkrijgbaar bij alle leden van de harmonie vanaf zaterdag 1 juni aan €10 (incl. 1 consumptie). Kaarten zijn ook nog verkrijgbaar aan de kassa (€12). Voor kinderen jonger dan 12 jaar is het gratis.

Het belooft dus een spannend en zeer afwisselend concert te worden. Een concert waarin zowel onze harmonie, koor Pop on the Rocks en de presentator jullie zal meenemen naar het grootste mysterie dat Millen ooit gekend heeft. Benieuwd naar de dader? Kriebels om mee op ontdekkingstocht te gaan en dit raadsel eindelijk op te lossen? Het wordt de moeite…  Iedereen dus van harte welkom!